Zondag 13 augustus 2017

Let the good times roll..............

Sterrebos Live in augustus behoort traditioneel tot de drukst bezochte zondagmiddagen. Ook deze keer maken we er weer een geweldig feest van met 2 bands waarvan we weten dat ze het publiek van begin tot eind weten te boeien. De line-up is veranderd in die zin dat het optreden van Soultrain is verschoven naar 10 september. Daarvoor in de plaats

THE GIANT BLUESBAND

facebookbanne giangbluesband

De drang om fris en modern bluesrepertoire te spelen bracht de vijf muzikanten bij elkaar.   Een strakke ritmesectie, elkaar afwisselende gitaarsolo’s en op de achtergrond de vette hammondsound: The Giant Blues Band (GBB) is een spiksplinternieuwe bluesband met een voorliefde voor stevig werk.   De band speelt onder meer werk van Delbert McClinton, Bill Wymann, The Allman Brothers en Lonnie Brooks.              

Giant Bluesband bestaat uit doorgewinterde muziakanten die al in meerdere formaties met elkaar samenspeelden en daardoor een goed op elkaar ingespeelde geheel vormen. 

 

Harry Jansen: zang en gitaar;Jan Diertens: Hammond, piano en zang;
Marinus Elzinga: gitaar;
Hans Steneker: bas;
Gerard Groothuis: drums.  

~ DAVES ~

Vorig jaar zinderde het hele Sterrebos en het publiek veranderde in een swingende massa die helemaal uit de bol ging bij het optreden van ~ Daves ~.schietart13augustus De band speelde toen nummers speelde David Sylvian, David Bowie en David Byrnes van de Talking Heads. Deze keer laten ze Sylvian thuis en nemen Iggy Pop mee zodat het wel weer een geweldig optreden zal worden. 

~DAVES~ wordt aangevoerd door de charismatische frontman Roel Schietart. Verder wordt de band gevormd door Hans Visser op bass, Jeroen Akse en Geerth Wiers op gitaar, Hannes Langkamp op Drums, Tony Tapilatu op percussIngeie en Willem F. Veenhoff op keyboards.

De Dames Hedy en Laureen Jansen vormen een swingend koortje en ook singer-songwriter Inge van Calkar speelt een paar nummers mee.

 dames Jansen