Zondag 10 juni 2018

Squeeze-it.

Als je dit filmpje ziet kun je je al wel voorstellen wat er zal gebeuren op deze zondagmiddag. Iedereen gaat weer los in het Sterrebos!

Met de accordeon als leading instrument brengt deze 6-koppige band uut Stad het hele Sterrebos in beweging.

SQUEEZE-IT tracteert ons op rockende TexMex klassiekers zoals bij dit nummer vanThe Mavericks. Maar even zo goed komt ook Röwen Heze ons in feeststemming brengen. 

 Johnny Baby

Live Reggae Music To Uplift Your Soul With Positive Vibration

Reggae artist Johnny Baby calls his music reggae from the ghetto, his style is influence by roots reggae, ska and modern influences from hip hop,dance hall and ragamuffin. Even with these new influences, the music of Johnny Baby is very clear reggae.

John Burkett (artist name Johnny Baby) was born in Georgetown the capital of Guyana. In 1986 he migrated to the Netherlands (Groningen). Here he started the reggae band Johnny Baby and the L
iberators that resulted in a recording contract with the record company Virgin records, two albums were released. 

The goal as a artist and band is to record reggae music to the best of our ability's and present it to the world.

 

Flitsberichten

Werkzaamheden Kempkensberg en Engelse Kamp

De gemeente is begonnen met de werkzaamheden aan en rondom de Kempkensberg en het Engelse Kamp. Eerst wordt het groenbestand en een aantal ecologische maatregelen getroffen, waarna kabels en leidingen worden gelegd en verlegd. Daarna zullen de voorbereidingen voor de bouw beginnen. Meer leest u in onderstaande brief.
(Klik op de groene koptekst voor meer info)

Kindervrijmarkt op 27 april (KONINGSDAG)

(Klik op de groene koptekst voor meer info)

Brief naar aanleiding verkeersproblemen

Naar aanleiding van vragen en opmerkingen in de Algemene ledenvergadering van november 2017 is door het Wijkcomité een brief naar het gemeentebestuur gestuurd. 
(Klik op de groene koptekst om de brief te lezen)

Antwoord gemeente op brief verkeersproblemen Helpman

Hierboven hebben we melding gemaakt van een brief uitgaande van het Wijcomité over de verkeerproblemen in de wijk Helpman. Dit naar aanleiding van vragen en opmerkingen op de Algemene ledenvergadering van november 2017. Het antwoord van de afdeling verkeer van de Gemeente Groningen leest u hieronder.
(Klik op de groene koptekst om de brief te lezen)

Nieuw logo/nieuwe website

Het Wijkcomité Helpman heeft een nieuwe website en een nieuw logo.