Zondag 9 juli 2017

foto van Acoustic Touch.

ACOUSTIC TOUCH

Het optreden van ACOUSTIC TOUCH wordt vast een feest van herkenning.  Bij velen zal het prettige herinneringen oproepen aan de Summers of Love. Ze brengen de muziek van de love-generation die in vroeger jaren Sterren in het Park bevolkte. Er wordt gespeeld in een semi-acoustische bezetting.

De band speelt meeslepende nummers van The Eagles, John Foggerty, Crosby, Stills & Nash en meer van die onvergetelijke muzikale helden. De meerstemmige zang, het subtiele ritme van de cajon, het warme gitaarspel en de coole breeze van een saxofoon en een melodieuze basgitaar maken elk optreden tot een feestje. So: let's go for love, peace and understanding @Sterrebos-Live.

JOLANDA DE HAAN - vocals & saxofoon- , HAROLD STAP - vocals en gitaar - HANS VISSER - bass- , TIES SCHOUTEN - Vocals en rythm-.

 

The New Orleans Houseband

The New Orleans Houseband kennen we nog van vorige zomer. De vrolijkheid spatte er van af en ze namen ons mee in een zinderende dansparty. Omdat dit ook de bedoeling is van Sterrebos Live hebben we ze dit jaar - op veler verzoek - weer gevraagd. Ze komen met plezier.

The New Orleans Houseband speelt Latin, Carribbean en Reggea en het zonnige karakter daarvan brengt je automatisch in beweging. Mocht je 's morgens misschien met je verkeerde been uit bed stappen dan komt vanmiddag weer helemaal goed.