• Hmjuni3
 • Helpman4 C
 • Helpman5 C
 • Helpman2 C
 • Hmjuni4
 • Hmjuni2
 • Helpman3 C

Aanpak Ring Zuid

 De betreffende nieuwsberichten vindt u ook via deze link:
 1. Langs de tijdelijke weg op de noordbaan van de ringweg is Combinatie Herepoort begonnen met het plaatsen van een UV-doek. Het doek moet de constructie van de tijdelijke weg beschermen tegen UV-straling van de zon. Het plaatsen van het witte doek combineren we met andere werkzaamheden om de hinder te beperken.
 2. Aanpak Ring Zuid maakt 93 woningen in de stad extra geluidswerend. Het gaat om woningen waarbij het project Aanpak Ring Zuid veel effect heeft op het verkeerslawaai dat op de gevel komt. Momenteel worden nieuwe kozijnen met geluidswerend glas en suskasten geplaatst in woningen aan de Vondellaan.
 3. Rijd je langs het Vrijheidsplein, dan kan het je bijna niet ontgaan. Onder het viaduct van de zuidelijke ringweg wordt volop gewerkt. Het midden van het plein is afgezet met groene doeken. We vroegen Vincent Velthuijs van Combinatie Herepoort wat ze aan het doen zijn.
 4. Er leven nog veel vragen over de commissie , die oplossingsrichtingen gaat aandragen voor het vervolg van de ombouw van de zuidelijke ringweg. In dit artikel gaan we hier daarom verder op in.
 5. Op Burendag, afgelopen zaterdag, hebben we honderden omwonenden van de zuidelijke ringweg ontmoet en gesproken. Hoewel we niet antwoord konden geven op alle vragen, hoorden we vooral positieve reacties.
 6. Vanaf Burendag, zaterdag 22 september, tot en met 12 oktober 2018 kun je meedoen aan de grote kleurplatenwedstrijd van Aanpak Ring Zuid. Wie de kleurplaat het mooist inkleurt, wint een prijs!
 7. Op zaterdag 22 september doen we mee met de landelijke Burendag. Ons informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid aan de Muntinglaan is die dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Iedereen is hier welkom om een kopje koffie te halen met iets lekkers erbij. In het Paviljoen zijn medewerkers van Aanpak Ring Zuid aanwezig om informatie te geven over het project en vragen te beantwoorden. Op de levensgrote maquette is goed te zien hoe de ringweg er na de ombouw uitziet. Kinderen kunnen op de foto als stoere wegwerker en kunnen meedoen aan een kleurplatenwedstrijd.
 8. Vandaag werd bekend dat de komende maanden geen grote zichtbare werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg starten. Een commissie gaat oplossingsrichtingen aandragen voor het vervolg van de ombouw van de zuidelijke ringweg. In dit artikel geven we antwoord op de vragen die er zijn.