Multifunctioneel Centrum

Het Multifunctioneel Centrum (MFC) De Wijert - Helpman is een activiteitencentrum voor bewoners van Helpman en De Wijert. Het gebouw is gevestigd aan de P.C. Hooftlaan 1. Voor jong en oud zijn er gedurende de hele week verschillende activiteiten.

Voor volwassenen is er bijvoorbeeld sjoelen, soos, klaverjassen, volksdansen, gym en diverse vormen van tekenen. Kinderen kunnen er terecht voor onder andere de kinderclub, streetdance. Eens in de maand is er een kinderdisco. De spelcontainer van Sociaal Buurtbeheer is op maandag - en donderdagmiddag open (bij het terrein van de speeltuin van BSV De Wijert).

Ook voor jongeren biedt het multifunctioneel centrum activiteiten, want er is een Chill-Out, er zijn internetfaciliteiten, een kookclub en een meidenclub. De activiteiten worden begeleidt door jongerenwerkers van de MJD.

Elke 3e vrijdagmiddag van de maand kookt een enthousiaste groep vrouwen een heerlijke maaltijd. Deze kost € 4,50. Elke 1e vrijdagmiddag van de maand is het Indisch Eethuisje geopend met lekkere indonesische lunchgerechten. Deze kost € 6,50. Voor deze maaltijden moet u zich wel van te voren opgeven en ze worden rond het middaguur geserveerd.

Het programmaboekje van het lopende seizoen met het volledige overzicht ophalen bij de receptie van het MFC.  Zie ook de website www.mfcgroningen.nl.
Meer info: 050 - 527 54 07. Tevens kunt u contact opnemen via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.