Speeltuinvereniging

Buurt- en Speeltuinvereniging Helpman Oost is gevestigd aan de Groenesteinlaan 16 in Helpman. De speeltuin is geheel vernieuwd en behoort tot de mooiste en avontuurlijkste van de stad.  Kinderen spelen er met veel plezier. Blikvanger in de tuin is een boomvilla, verder is er een kabelbaan, waterspeeltafel, waterpomp, jeu de boulesbaan en een groot speelveld.

In het wijkgebouw de Helpen vinden allerlei activiteiten plaats. Meer informatie over de speeltuin vindt u op info speeltuin.  Voor vragen kunt u contact opnemen met de beheerder van de Helpen: 050 - 529 01 89.

speeltuin helpman

speeltuin helpman1

speeltuin helpman2

Flitsberichten

Kindervrijmarkt

Bestuurssamenstelling Wijkcomité

Wie zijn de bestuursleden van het Wijkcomité Helpman?

Brief naar aanleiding verkeersproblemen

Naar aanleidng van vragen en opmerkingen in de Algemene ledenvergadering van november 2017 is door het Wijkcomité een brief naar het gemeentebestuur gestuurd.

Antwoord gemeente op brief verkeersproblemen Helpman

Hierboven hebben we melding gemaakt van een brief uitgaande van het Wijcomité over de verkeerproblemen in de wijk Helpman. Dit naar aanleiding van vragen en opmerkingen op de Algemene ledenvergadering van november 2017. Het antwoord van de afdeling verkeer van de Gemeente Groningen leest u hieronder (als u daarvoor eerst op de groene tekst klikt).

Nieuw logo/nieuwe website

Het Wijkcomité Helpman heeft een nieuwe website en een nieuw logo.