zondag 2 oktober 2022

12-1-2020

De 3e editie Podium Zuid 2019-2020

CT Heida:

CT heida
CT’s carrière begon dààr waar andere muzikanten van dromen, toeren door de States. Als beginnende muzikante werd ze door de Amerikaanse band IPSO FACTO gevraagd om bij hen te komen spelen. Met een koffer in haar hand verhuisde CT naar Minneapolis en toerde ruim een jaar lang door de Midwest.Haar stem en pianospel zijn karakteristiek voor haar pakkende meerstemmige groovy liedjes. Naast de uit States meegenomen soul en gospel invloeden bevatten haar liedjes ook invloeden van blues, jazz, pop, rock en country. Het is niet de religie, die mij beroert in de gospel, maar de overtuiging en de passie waarmee er gezongen wordt, het je emotioneel durven geven.”

Samen met haar band gaat CT in elk nummer op zoek naar de sound die het beste bij de het nummer past, met invloeden uit de soul, blues, jazz, pop, rock en country. Noem haar muziek Americana met veel CT invloeden.

   

Van De Straat:

Vanderstraat2
Een pakkende mix van bestaande muziek en Groningstalige teksten waait als een frisse wind door de Groninger muziekscene. Leden van Bond tegen Harries en de Containers 3.0 brengen liedjes van onder andere Michael Jackson, Bruno Mars, Pitbull en 50 Cent met humor en tröts.

Ze zijn pas sinds begin 2016 in het wild te zien, en nu al gonst het tot in den lande.

VanDeStraat: nait normoal!

Deze site gebruikt Cookies. Gaat u akkoord??