19-4-2020

Podium Zuid 19 April 2020

Greendogs Rockabilly

GreendogsWij zijn The Greendogs, en we spelen swingende rockabilly muziek met de kwaliteit die vroeger zo gewoon was! Klassieke rocksongs op authentieke wijze gespeeld met een zeer hoog swing gehalte. Liedjes van Wanda Jackson, Janis Martin, Collins Kids, Carl Perkins en Elvis. Maar ook hedendaagse artiesten zoals Brian Setzer, Paladins en Imelda May komen voorbij. En om in stijl te blijven steekt de band zich in vintage kleding zodat u het gevoel krijgt dat u wordt meegenomen naar de jaren 50 begin 60.

Leden band
Hemmo Barla - guitar,
Eveline van Horssen - vocals,
Dick Sikkema - bass,
Chris Slager - drums
 
Mannen met Kleintjes
MannenmetUkelele band  “Mannen met Kleintjes” is in 2009 opgericht door enkele ukelele fanaten uit Groningen en is inmiddels uitgegroeid tot de beste (en waarschijnlijk enige!!!) ukelele band van Nederland.
De ukelele wordt meestal gezien als een oubollig stukje speelgoed, maar in de handen van de “Mannen met Kleintjes” verandert dat in een onwaarschijnlijk muziekinstrument.
Met een smakelijke mix van dampende rock, dansbare disco en herkenbare popklassiekers weten de  “Mannen met Kleintjes” met groot enthousiasme en humor van elk optreden een ware happening te maken.
Deep Purple, Led Zeppelin, Golden Earring, Michael Jackson, Bob Marley…
En dit alles met close harmony zang, humor en in een krap ukelele jasje.

Deze site gebruikt Cookies. Gaat u akkoord??