zaterdag 10 december 2022

Zondag 8 september

Seizoensafsluiting Sterrebos Live

The Kentucky Grasshoppers

Country and More

Ze kennen elkaar al jaren en blikken terug op jarenlange muzikale avonturen. Doorgewinterde muzikanten heet het dan al gauw en dat zijn het ook. Een oude lullenband mag je ze echter niet noemen.  Daarvoor hebben ze nog te veel jeugdig élan. 
The Kentucky Grasshoppers vormen een relaxte semi-akoestische Countryband waarnaar het lekker luisteren is. In de ritmesectie is het forse, uit de kluiten gewassen drumstel vervangen door de inzet van een subtielere Cajon en Percussie-instrumenten. Het instrumentarium bestaat verder uit zo'n lekker jankende steelguitar, een basgitaar, 3 akoestische en een elektrische gitaar. Muzikaal ligt het zwaartepunt bij de harmonische vocalen. Alle muzikanten zijn namelijk eveneens lead-vocal zangers. 
Wat u mag verwachten zijn nummers van The Eagles – Merle Haggard – Venice - Willie Nelson – Highwaymen – Ed Bruce – Alan Jackson – C S N Y – Elvis Costello - Paul Carrack en vele anderen. Bandleden : (vlnr) Raymond Paré, Henk Vrieling, Anne Doedens, Ronald Nihot, Derk de Vries, Daan Sahetapy en Bert (Woody) van der Woude.

   

Los Bomberos

Fiësta Latina

De allround latin band Los Bomberos zorgt al vele jaren voor spetterende optredens in theaters en op festivals. September 2014 slotenlos bomberos ze het Sterrebos Live-seizoen ook al af. Dat resulteerde  in een swingende massa. Dansliefhebbers gingen uit hun dak op de swingende Latijns-Amerikaanse muziek van de band en vrolijkheid alom. De formatie bestaat uit twee leadzangers, twee gitaristen, een twee koppige blazerssectie en een percussie sectie.
Het repertoire bestaat niet alleen uit Zuid-Amerikaanse muziek, zoals je misschien bij een latin band zou verwachten. De band verrast het publiek ook met eigenzinnige bewerkingen van bekende popsongs en eigen Nederlandse en Spaanstalige nummers.

Deze site gebruikt Cookies. Gaat u akkoord??