zaterdag 10 december 2022

Zondag 9 Juni

Iers plezier en strakke rock and roll

 The Doggy Few

Doggy Few

We beginnen vandaag met een enthousiaste, dampende Ierse feestband die alles in huis heeft om er een leuke middag van te maken

Wat 'The Dogs' zo bijzonder maakt is hun moderne benadering van de Ierse deunen waarbij ze bekende liedjes in een nieuw, vlot en aanstekelijk jasje steken. De band bestaat uit vrienden die het heerlijk vinden om Ierse muziek te spelen, en dat is steeds te zien en te horen! Ze brengen vrolijke dansmuziek. En ze houden van zingen: vooral vrolijke en soms ruige liederen over drank, nog meer drank, werk, vrouwen, ontrouwe mannen en oorlog. Dat wordt afgewisseld met jigs and reels en ingetogen melancholische ballades. Het repertoire bestaat uit zelfgeschreven liedjes vooral uit meer en minder bekende traditionals en werk bekend van Pogues, Dubliners, Clancys en Planxty.  En ja, die dronken zeeman zal ook wel voorbij komen zodat je luidkeels mee kunt zingen

 

  The Outtakes

Outtakes

Direct nadat we de komst van The OutTakes naar Sterrebos Live bevestigden verscheen er een enthousiaste reactie op facebookpagina van Coos Grevelink. 35 jaar geleden speelde hij in I Spy en net in het jaar dat ze bij Sterren in het Bos mochten spelen switchte het hele gebeuren naar het Stadspark; ook leuk maar toch.......... lang niet zo leuk.

Nu gaat dus een langgekoesterde wens in vervulling. Dan wel niet met I Spy maar met The Outtakes. Een strakke rock and rollband die klassieke rocksongs speelt met de kwaliteit die vroeger zo gewoon was. 
Lekker stoere nummers van onder meer The Free, Small Faces, Kinks, Zombies, Beatles, Rolling Stones en Doors tot wat gevoeliger werk van o.a. the Moody Blues en Nederpop van bijv. Brainbox, Golden Earring en Rob Hoeke. Lekker dansbaar ook.

Respectvol en met passie uitgevoerd door ervaren muzikanten die hun sporen in de loop der jaren wel verdiend hebben bij o.a. I Spy, dJinn, Ellen ten Damme, VanderLinde, the Rockaways en Hail Gewoon. 

Deze site gebruikt Cookies. Gaat u akkoord??