• Helpman4 C
  • Helpman3 C
  • Hmjuni2
  • Hmjuni4
  • Hmjuni3
  • Helpman5 C
  • Helpman2 C
dinsdag 23 april 2019

Welkom!

Welkom op de website van het wijkcomité Helpman!
Het wijkcomité Helpman behartigt de belangen van de bewoners van de hele wijk.
We zetten ons in voor een groene, leefbare en veilige omgeving.

Stories@Sterrebos: mooie verhalen - do 13 Juli - 20.00 uur

Met de organisatie van Stories @ Sterrebos hoopt Comité Sterrebos Live een nieuwe parel toe te voegen aan de toch al rijke kralenketting van zomerse activiteiten in het sfeervolle Sterrebos.

Als een luisterende oorschelp heeft de muziekkoepel midden in het Sterrebos jarenlang verhalen in zich opgezogen. Die kwamen voorbij.
Donderdagavond 13 juli worden ze weer tot leven gebracht. Vertolkt door gerenomeerde Verhalenvertellers en een Spoken Word Artist. 

Er zijn beperkte faciliteiten. Neem je eigen stoel en zaklamp / lampion mee.

Guillaume PoolfacebookJeanet landman facebookAnnemiek faceboek

Herman Kruize facebook

stoeltjes en donker

 foto Joop Nijhoff

Ontwerp: Bert Katerberg

 

 

Actueel

Overzicht verkeershinder de komende maanden. Voor meer informatie ga naar Wijkinfo, verkeer en vervoer.

Oproep voor vrijwilligers Kindervrijmarkt 2019

OPROEP voor vrijwilligers

Omdat we voor de organisatie van Koningsdag nog maar met 3 vrijwilligers over zijn, doen we hierbij een dringende oproep voor vrijwilligers, voor het voortbestaan van de kindervrijmarkt in Helpman.

  • We zoeken vrijwilligers voor op de dag zelf die een paar uurtjes willen meehelpen: aanspreekpunt zijn, koffie brengen naar de verkeersregelaars, muzikanten ontvangen etc. En aan het einde van de kleedjesmarkt helpen opruimen.
  • We zoeken vrijwilligers die volgend jaar in het gezellige organiserend comité willen: paar keer vergaderen, acties uitvoeren.

Interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom erbij, wees welkom!

Harry, Mark & Maaike

Glimina Chakor nieuwe wijkwethouder Zuid

Glimina Chakor (GroenLinks) is de nieuwe wijkwethouder Zuid. In het vorige college was Ton Schroor (D66) wijkwethouder Zuid. Als wijkwethouder Zuid is Chakor aanspreekbaar voor bewoners van dit gebied. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor: stadsbeheer & reiniging, groen & klimaatadaptatie, duurzaamheid & circulaire economie, inkoop, integratie & emancipatie, laaggeletterdheid, toegankelijkheid en evenementen.

Deze site gebruikt Cookies, gaat u daarmee akkoord?