• Helpman3 C
  • Hmjuni3
  • Helpman2 C
  • Hmjuni4
  • Hmjuni2
  • Helpman4 C
  • Helpman5 C
dinsdag 23 april 2019

Welkom!

Welkom op de website van het wijkcomité Helpman!
Het wijkcomité Helpman behartigt de belangen van de bewoners van de hele wijk.
We zetten ons in voor een groene, leefbare en veilige omgeving.

Onderzoek: visie politie in de wijk

Beste wijkbewoner,

Mijn naam is Hedwig Boer, en ik doe voor mijn afstudeeropdracht van mijn studie (Sociale psychologie aan de RUG) een onderzoek naar de visie van wijkbewoners op de politie in hun wijk. Ik ben benieuwd of die visie tussen inwoners van verschillende wijken verschilt, en vraag mij af welke aspecten belangrijk worden gevonden bij het vormen van die visie.

Onderzoek.

In mijn onderzoek neem ik inwoners van meerdere wijken mee, en ik ben momenteel nog op zoek naar inwoners uit Helpman die mij bij mijn onderzoek willen helpen door een vragenlijst in te vullen van ongeveer 15 minuten. Deelname is volledig anoniem (er zal ook geen IP adres worden opgeslagen) en er is een mogelijkheid om op de hoogte te worden gehouden van de uitkomsten van dit onderzoek. Ook wanneer u geen contact heeft gehad met de politie ben ik benieuwd naar uw mening!

Meedoen?

Als u deel wilt nemen kunt u de vragenlijst invullen via tinyurl.com/vragenlijsthelpman. De vragenlijst kan ingevuld worden tot en met 15 november 2018. Liever een papieren vragenlijst invullen of heeft u andere vragen? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,

Hedwig Boer

Actueel

Overzicht verkeershinder de komende maanden. Voor meer informatie ga naar Wijkinfo, verkeer en vervoer.

Oproep voor vrijwilligers Kindervrijmarkt 2019

OPROEP voor vrijwilligers

Omdat we voor de organisatie van Koningsdag nog maar met 3 vrijwilligers over zijn, doen we hierbij een dringende oproep voor vrijwilligers, voor het voortbestaan van de kindervrijmarkt in Helpman.

  • We zoeken vrijwilligers voor op de dag zelf die een paar uurtjes willen meehelpen: aanspreekpunt zijn, koffie brengen naar de verkeersregelaars, muzikanten ontvangen etc. En aan het einde van de kleedjesmarkt helpen opruimen.
  • We zoeken vrijwilligers die volgend jaar in het gezellige organiserend comité willen: paar keer vergaderen, acties uitvoeren.

Interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom erbij, wees welkom!

Harry, Mark & Maaike

Glimina Chakor nieuwe wijkwethouder Zuid

Glimina Chakor (GroenLinks) is de nieuwe wijkwethouder Zuid. In het vorige college was Ton Schroor (D66) wijkwethouder Zuid. Als wijkwethouder Zuid is Chakor aanspreekbaar voor bewoners van dit gebied. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor: stadsbeheer & reiniging, groen & klimaatadaptatie, duurzaamheid & circulaire economie, inkoop, integratie & emancipatie, laaggeletterdheid, toegankelijkheid en evenementen.

Deze site gebruikt Cookies, gaat u daarmee akkoord?