• Helpman3 C
  • Helpman4 C
  • Hmjuni4
  • Helpman5 C
  • Hmjuni3
  • Hmjuni2
  • Helpman2 C
dinsdag 23 april 2019

Welkom!

Welkom op de website van het wijkcomité Helpman!
Het wijkcomité Helpman behartigt de belangen van de bewoners van de hele wijk.
We zetten ons in voor een groene, leefbare en veilige omgeving.

Groninger zwembaden decor van vakantieactiviteiten

zwemmenDoe mee aan zeemeerminzwemmen of ren over de Piraten Stormbaan!’’ De meivakantie staat voor de deur en in Groningen kunnen scholieren sportief de week doorbrengen. In Zwembad de Parrel, het Helperzwembad en in Sportcentrum Kardinge worden diverse activiteiten georganiseerd. Een aantal activiteiten uit het programma zijn: Krokodil Stormbaan, Snorkelen, Schatduiken, Apenkooi en Zeemeerminzwemmen.

De activiteiten vinden in de middagen van maandag 29 april tot vrijdag 3 mei plaats en in het weekend ook in Sportcentrum Kardinge. Natuurlijk kun je ook de hele week zwemmen tijdens de extra lange vakantieopening. In Zwembad de Parrel en het Helperzwembad betalen kinderen tijdens de vakantieweken een speciale lage toegangsprijs van €3,10.

Voor meer informatie en de volledige programma verwijzen we u graag door naar de website van sport050. (https://sport050.nl/nieuws/laatste-nieuws/2019/04/11/meivakantie-activeiten-voor-kinderen-de-zwembaden/

Actueel

Overzicht verkeershinder de komende maanden. Voor meer informatie ga naar Wijkinfo, verkeer en vervoer.

Oproep voor vrijwilligers Kindervrijmarkt 2019

OPROEP voor vrijwilligers

Omdat we voor de organisatie van Koningsdag nog maar met 3 vrijwilligers over zijn, doen we hierbij een dringende oproep voor vrijwilligers, voor het voortbestaan van de kindervrijmarkt in Helpman.

  • We zoeken vrijwilligers voor op de dag zelf die een paar uurtjes willen meehelpen: aanspreekpunt zijn, koffie brengen naar de verkeersregelaars, muzikanten ontvangen etc. En aan het einde van de kleedjesmarkt helpen opruimen.
  • We zoeken vrijwilligers die volgend jaar in het gezellige organiserend comité willen: paar keer vergaderen, acties uitvoeren.

Interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom erbij, wees welkom!

Harry, Mark & Maaike

Glimina Chakor nieuwe wijkwethouder Zuid

Glimina Chakor (GroenLinks) is de nieuwe wijkwethouder Zuid. In het vorige college was Ton Schroor (D66) wijkwethouder Zuid. Als wijkwethouder Zuid is Chakor aanspreekbaar voor bewoners van dit gebied. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor: stadsbeheer & reiniging, groen & klimaatadaptatie, duurzaamheid & circulaire economie, inkoop, integratie & emancipatie, laaggeletterdheid, toegankelijkheid en evenementen.

Deze site gebruikt Cookies, gaat u daarmee akkoord?