• Hmjuni2
  • Hmjuni4
  • Helpman3 C
  • Hmjuni3
  • Helpman2 C
  • Helpman5 C
  • Helpman4 C
dinsdag 23 april 2019

Welkom!

Welkom op de website van het wijkcomité Helpman!
Het wijkcomité Helpman behartigt de belangen van de bewoners van de hele wijk.
We zetten ons in voor een groene, leefbare en veilige omgeving.

Sterrebos - Live : zomerse concerten op een sfeervolle locatie

dansend publiek

Comité Sterrebos-Live van het Wijkcomité Helpman organiseert deze zomer weer een reeks zondagmiddagconcerten in de Muziekkoepel in het Sterrebos.

Gekozen is voor een gevarieerde programmering om een breed publiek te plezieren. Bezoekers roemen de gezellige sfeer op deze sfeervolle locatie.

Deze zomer zijn de concerten steeds op de 2e zondagmiddag van de maand. Dat zijn 10 mei, 14 juni. 12 juli, 9 augustus en 13 september.

Dankzij financiele bijdragen van het Wijkcomité's Helpman, Herewegbuurt en Oosterpoort zijn de optredens gratis toegankelijk. De concerten beginnen om half drie en duren tot half vijf.

Er is een beperkt aantal zitplaatsen aanwezig.

Klik hier voor meer info.

Actueel

Overzicht verkeershinder de komende maanden. Voor meer informatie ga naar Wijkinfo, verkeer en vervoer.

Oproep voor vrijwilligers Kindervrijmarkt 2019

OPROEP voor vrijwilligers

Omdat we voor de organisatie van Koningsdag nog maar met 3 vrijwilligers over zijn, doen we hierbij een dringende oproep voor vrijwilligers, voor het voortbestaan van de kindervrijmarkt in Helpman.

  • We zoeken vrijwilligers voor op de dag zelf die een paar uurtjes willen meehelpen: aanspreekpunt zijn, koffie brengen naar de verkeersregelaars, muzikanten ontvangen etc. En aan het einde van de kleedjesmarkt helpen opruimen.
  • We zoeken vrijwilligers die volgend jaar in het gezellige organiserend comité willen: paar keer vergaderen, acties uitvoeren.

Interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom erbij, wees welkom!

Harry, Mark & Maaike

Glimina Chakor nieuwe wijkwethouder Zuid

Glimina Chakor (GroenLinks) is de nieuwe wijkwethouder Zuid. In het vorige college was Ton Schroor (D66) wijkwethouder Zuid. Als wijkwethouder Zuid is Chakor aanspreekbaar voor bewoners van dit gebied. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor: stadsbeheer & reiniging, groen & klimaatadaptatie, duurzaamheid & circulaire economie, inkoop, integratie & emancipatie, laaggeletterdheid, toegankelijkheid en evenementen.

Deze site gebruikt Cookies, gaat u daarmee akkoord?