KONINGSDAG 2019 Kindervrijmarkt Helpman

vrijmarkthelpman2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Traditiegetrouw organiseren we ook dit jaar op Koningsdag weer de Kindervrijmarkt in Helpman. Kom rondstruinen of neem een kleedje mee voor de verkoop van je tweedehands spullen! Kom genieten van muziekoptredens of laat uw kind een ritje maken op een pony.

Kindervrijmarkt Helpman 2019

Kom rondstruinen of neem een kleedje mee voor de verkoop van je tweedehands spullen! Kom genieten van muziekoptredens of laat uw kind een ritje maken op een pony.

Wil je met een volgeladen auto naar de Kindervrijmarkt Helpman?

Het terrein van de kindervrijmarkt wordt uiterlijk om 08.30 uur afgezet met afzethekken. Het terrein is daarna alleen lopend te betreden. Na 14.00 uur worden de afzethekken verwijderd en is het terrein weer volledig toegankelijk voor al het verkeer. Professionele verkeersregelaars zijn ingehuurd om alles in goede banen te leiden en er zijn ook EHBO-ers aanwezig. Het terrein wordt dusdanig ingericht dat hulpdiensten direct toegang tot het terrein kunnen krijgen als dat nodig is. Wij verzoeken u vriendelijk om uw auto niet te parkeren op de Helper Brink tussen de Beethovenlaan en de Haydnlaan (dit geldt voor beide zijden), op de Haydnlaan tussen de Helper Brink en de Groenesteinlaan (dit geldt voor beide zijden) en tot slot op de Groenesteinlaan vanaf de Haydnlaan tot het Groenestein park. Voor alle genoemde delen van de straten is een parkeerverbod afgeven voor 27 april. Er is een wegsleepregeling van kracht. Wilt u ook mensen die op bezoek komen over dit parkeerverbod informeren?

 

OPROEP voor vrijwilligers

Omdat we voor de organisatie van Koningsdag nog maar met 3 vrijwilligers over zijn, doen we hierbij een dringende oproep voor vrijwilligers, voor het voortbestaan van de kindervrijmarkt in Helpman.

  • We zoeken vrijwilligers voor op de dag zelf die een paar uurtjes willen meehelpen: aanspreekpunt zijn, koffie brengen naar de verkeersregelaars, muzikanten ontvangen etc. En aan het einde van de kleedjesmarkt helpen opruimen.
  • We zoeken vrijwilligers die volgend jaar in het gezellige organiserend comité willen: paar keer vergaderen, acties uitvoeren.

Interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom erbij, wees welkom!

Harry, Mark & Maaike

vrijmarkthelpman2019personeel

Deze site gebruikt Cookies, gaat u daarmee akkoord?