Podium Zuid 9-2-2020

Podium Zuid 9 Februari 2020

 

Sign of Leo 

Sign Of leo
The Sign Of Leo is een Indie-Rockband uit Groningen.

The Sign Of Leo speelt uitsluitend eigen werk met een voorkeur voor melodieuze, sfeervolle rock. De muziek is geworteld in 40 jaar pophistorie en combineert invloeden uit de jaren '60, '70 en '80.

Na twee download singles te hebben uitgebracht, Where do we go from here" en "Talking to the moon" , werd in december 2015 de debuut EP "Fight The Tide" uitgebracht. Deze EP werd alom positief ontvangen. De titeltrack, "Fight The Tide", stond 8 weken in de onafhankelijk Indie chart van radiostation IndieXL.

In december 2017 verscheen de cd Fields of passing time.
De single van dit album, "We all have to go that way some time", stond wederom hoog genoteerd in de IndieXL Indie chart en bij RTV Noord in de Noord 9.

In maart 2019 is het sophomore album "Sunbeam" verschenen.
De eerste single van het album is "One Day I Won't Forget.

Bandleden
Martin Erich: leadzang, gitaar en samples
Erwin Zwarts: keyboards en zang
Elske Bos: bas en zang
Robert van Dyken: drums

  

Speakizy

Speakizy2SPEAKIZY- MUSICPRODUCTIONS

Gino Jansen, muzikant-componist-producer brengt zijn projecten en producties uit onder de naam Speakizy. Sinds zijn 17e heeft bassist Gino Jansen op het podium gestaan. Bekendheid heeft hij verworven met Fox the Fox 1983-1985. Met de hit ‘Precious little diamond’ heeft deze band hoog in de top tien gestaan in heel Europa en was over vele continenten zeer succesvol. In de periode 1985-1996 speelde Jansen bij Harry Muskee met wie hij diverse nummers componeerde. (Muskee-Gang) (Cuby and the Blizzards) 

Met Speakizy wil hij met zijn zelf gecomponeerde (en voornamelijk zelf ingespeelde) stukken een platform bieden voor Artiesten om ze naar een hoger level te tillen en in een creatieve samenwerking tot mooie producties te komen. 

Speakizy produceert vernieuwende stukken en werkt met (jong) talent aan nieuwe tracks en optredens. Gino Jansen’s composities zullen in dit werk een brug slaan tussen oude en nieuwe muziek, zijn Funk en Blues roots sluiten naadloos aan bij moderne klanken uit de dance, pop, R&B en Hip Hop welke hij op eigen wijze in zijn muziek verwerkt.

Sinds 2017 werkt Gino samen met de talentvolle singer-songwriter Jelle Mulder. Samen hebben ze het huidige repertoire van Speakizy ontwikkeld, het werk is groovy, funky en harmonieus.
De songs variëren van funk en soul to bluesy ballads. Jelle's stem heeft een sterk, warm eigen geluid.
 

SPEAKIZY-BAND
Jelle Mulder - zang en gitaar
Gino Jansen - basgitaar
Marcel Jasper - drums
Gert-Jan Schurer - gitaar

Deze site gebruikt Cookies, gaat u daarmee akkoord?