Zondag 11 augustus 2019

Sterrebos Live - Summerspecial 3 acts !!

Gerry WolthofAfbeeldingsresultaat voor gerry wolthof

De Dutch Neil Young 

Gerry Wolthof maakt dit jaar zijn 50-jarige jubileum als muzikant mee. Hij verwierf in 1985 landelijke bekendheid door zijn deelname aan de Soundmixshow met het nummer Comes a Time van Niel Young. Dat vormde de opmaat voor jarenlange carrière die hem op de weg hield met zijn Neil Young Mirrorband en die hem de geuzennaam "The Dutch Neil Young" opleverde, misschien wel de beste coveract van deze Canadese muzikant. Gerry staat vandaag alleen op het podium en het advies is: Doe je ogen dicht, open je oren, snuif die heerlijke Sterreboslucht in en... waan je in Woodstock. 


Harms's Fork

Freaking Gospel 

Wake up Sinners, Wake Up!Afbeeldingsresultaat voor Harm's Fork
Raise up from the Dark!
Let's go out for dancing.
Harm's Fork is at the Park.
Glory, Glory

Harm's Fork is een progressieve en real-freaking relipop en gospel-soulband rondom de bevlogen zanger, gitarist en organist Harm Wierda. Ze brengen eigen spirituals en hymnen, evenals traditionele gospelnummers. De songs dienen een hoger doel. Welke dat is kun je vermoeden als we je vertellen dat Harm in het dagelijks leven de voorganger is van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Music from a higher spirit dus die je in hogere sferen brengt als je er voor open staat.

DE BAND BESTAAT UIT

  • Harm Wierda: lead vocals, keyboards, guitars; - Baukje Schaafsma: vocals, percussion; - Rogier Vroom: trumpet, percussion; - Frits Vogt: bass; - David Lamain: guitar; - Joost Dijkema: drums

 

 The Sexy SpoonersSexy spooners

Jamaican Rock and Roll 

Vorig jaar stonden ze in de finale van de POP GRONINGEN Talent Award en wonnen de hoofdprijs in Vera. Sindsdien gaat de band als een speer. "We zijn géén Skaband maar spelen Jamaican Rock 'n Roll " benadrukt de band en dat kun je toch maar beter oppakken als een serieuze waarschuwing aan de mensen die stilletjes willen blijven zitten. Dat overigens best mag hoor. 
Nummers over onmogelijke liefde, driehoeksverhoudingen, een vriend die elk probleem oplost met een goede dosis drugs en onoplosbare ruzies. The Sexy Spooners weten de meest beladen onderwerpen vol enthousiasme en vrolijke melodieën te presenteren.
 ‘Het is echt een feestje en je moet er écht live bij zijn!’ aldus de moeder van de zangeres. The Sexy Spooners brengen een lekkere mix van rocksteady, ska, swing en zelfs wat Caraïbische invloeden waardoor je een week lang blijft zingen over relatieproblemen. Gelukkig die van The Sexy Spooners en niet de jouwe.

Deze site gebruikt Cookies, gaat u daarmee akkoord?