dinsdag 23 april 2019

Zondag 9 Juni 2019

Sterrebos Live 2019: tweede concert

 

Doggy FewDoggy Few

 Wie we zijn

Een enthousiaste, dampende Ierse feestband met alles in huis voor een leuke dag, middag of avond boordevol Ierse (en ook Schotse) muziek! Wat 'The Dogs' bijzonder maakt, is onze moderne benadering van de Ierse deunen in de combinatie met bekende liedjes in een nieuw, vlot jasje... het authentieke 'pubgeluid'..... en bovenal ons enthousiasme op het podium!!! De band bestaat uit vrienden die het heerlijk vinden om Ierse muziek te spelen, en dat is steeds te zien en te horen!

Wat we spelen

Vrolijke dansmuziek, zoals jigs en reels. We houden van zingen: vooral vrolijke en soms ruige liederen over drank, nog meer drank, werk, vrouwen, ontrouwe mannen en oorlog. Dit wordt afgewisseld met een enkele ingetogen melancholische ballade over oorlog, drank, afscheid en weerzien en andere zorgen van de liefde. Ons repertoire bestaat naast zelfgeschreven liedjes vooral uit meer en minder bekende traditionals en werk bekend van Pogues, Dubliners, Clancys en Planxty.  

 Kijk hier maar eens: https://youtu.be/-8FZtVhb17A

 

The OuttakesOuttakes

 Muziek met de kwaliteit die vroeger zo gewoon was! Klassieke rocksongs op authentieke wijze gespeeld!!!

Van stoere nummers van onder meer the Free, Small Faces, Kinks, Zombies, Beatles, Rolling Stones en Doors tot wat gevoeliger werk van o.a. the Moody Blues en Nederpop van bijv. Brainbox, Golden Earring en Rob Hoeke.

De ultieme band voor wie vindt dat het tijd wordt voor een goed feest met de muziek uit midden 60s tot begin 70s.

Respectvol en met passie uitgevoerd door ervaren muzikanten die hun sporen in de loop der jaren wel verdiend hebben bij o.a. I Spy, dJinn, Ellen ten Damme, VanderLinde, the Rockaways en Hail Gewoon. 

Onder het motto "Daughters, lock up your mothers" rocken de heren de pannen van het dak!

 Luister en kijk hier maar eens: https://youtu.be/1-rJNuhUL-g

Deze site gebruikt Cookies, gaat u daarmee akkoord?