Comité Sterrebos Live start op zondagmiddag 14 mei haar muzikale zomer in het Sterrebos met de zomerse klanken van VanDeStraat050 en de zonovergoten Latin van Los Cascos.

 VANDESTRAAT050

VanDeStraat is geformeerd rond de zanger en entertainer Olaf Vos. Hij laat zich omringen door muzikanten van de Bond voor Harries en de Containers 3.0. Ze spelen een pakkende mix van bestaande popliedjes die ze voorzien van Groningstalige teksten. Dat doen ze met veel Trots en Humor, zodat er ook nog wat valt te lachen.

Hun bekendheid danken ze vooral aan hun muzikale ode aan de tot cultureel erfgoed verheven fameuze Grunneger Aaierbaal. Maar er staat meer op het muzikale menu: Zo passeren ook liedjes van onder anderen Michael Jackson, Bruno Mars, 50 Cent en Pittbull de revue. Moar den wèl op zien Grunnens. Komst moar eem kiek'n. VanDeStraat zorgt in ieder geval voor een vrolijke start van ons muzikale seizoen. 

LOS CASCOS  

Los Cascos is vast van plan om de zomer een boost te geven. De band werd opgericht door de uit Columbia afkomstige zanger-gitaris Oscar Molina die je meeneemt op een avontuurlijke reis. Ze spelen lekker swingende Latin waarbij stil blijven staan geen optie is. De band probeert de overbekende Salsa-ritmes  links te laten liggen en het publiek kennis te laten maken met de Cumbia en de verschillende Rumba- stijlen. Dat wordt lekker swingen en zwieren. 

 

 

 

Deze site gebruikt Cookies, gaat u daarmee akkoord?