zondag 2 oktober 2022

Zondag 8 mei

Harrie Niehof en De Casanova’s:

Harry Niehof, Jaap Stegeman en Inki de Jonge brengen een verrassende mix van Amerikaans-Italiaanse en Groninger rhythm&blues, eigen songs over noordelijke vlakten en de zwarte romantiek van de stad. Met andere woorden: Nina Simone meets Randy Newman, meets Louis Prima, meets De Schreeuw, meets de Sinhete Sizer.
De Casanova’s! Tuttifrutti - ma non troppo.

CasanovasCasanova’s:
Harry Niehof
- zanger, gitarist, maker van Groningstalige liedjes met universele zeggingskracht. Is Altied Onderwegens om zijn muziek te laten horen. Speelde o.a. met R&B band Sugarboy Harry & The Race Sicilië plat.
Jaap Stegeman – toetsenist en achtergrondzanger met fabuleuze kopstem. Speelde wereldmuziek in Hasan Band, maakte theater met Werk in Uitvoering. Soulkicker in het diepst van zijn gedachten.
Inki de Jonge - zangeres. Schrijft stadse columns voor Dagblad van het Noorden. Jamde o.a. met Jan Akkerman en Mick Taylor.

  

Cocker Power

De 7-koppige band Cocker Power brengt een spetterend muzikaal eerbetoon aan de in 2014 overleden Joe Cocker; de bekende zanger met zijn unieke rauwe stemgeluid en speciale armbewegingen. Bijna 40 jaar was hij actief in de pop- en bluesmuziek.
Cocker Power brengt de nummers die Joe Cocker ooit speelde op Woodstock zoals 'Delta Lady' en 'With A Little Help From My Friends'. En natuurlijk spelen ze legendarische nummers als 'The Letter', 'Unchain My Heart' en 'Civilized Man' en 'You Can Leave Your Hat On'. Ook wat minder bekende juweeltjes komen langs.

Cocker Power

Bandleden:

Henk Brugge
- leadzang

Jolanda de Haan, Chris Hooghuis - backing vocals, sax en percussie

Wes Batista - drums

Cynthio Ooms - bass

Richie Saimima - gitaar

Peter Kooi - toetsen

Deze site gebruikt Cookies. Gaat u akkoord??